Glumac hoće dete sa pevačicom: "Želim da imam više dece" FOTO

Holivudski glumac Orlando Blum i popularna pevačica Kejti Peri verili su se na Dan zaljubljenih, ali još nisu potvrdili datum venčanja.

Izvor: B92

Petak, 15.11.2019.

19:59

Glumac hoće dete sa pevačicom:
Foto: Getty/Phillip Faraone

42-godišnji glumac je otac osmogodišnjeg dečaka kojeg je dobio u braku sa bivšom suprugom Mirandom Ker, a sada je spreman da ponovo postane otac i proširi porodicu sa Kejti Peri kojoj bi to bilo prvo dete.

"Stvarno želim da uživam u porodici i sa prijateljima, da uživam u svom lepom sinu i da imam više dece", otkrio je Orlando u intervjuu za magazin "Man About Town".

"Želim da budem siguran da kad s punim srcem uđem u sve to, da jasno znam šta to znači, za razliku od neke romantične ideje o tome šta znači biti u vezi", izjavio je Orlando.
View this post on Instagram

Lifetimes

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Orlando je na Dan zaljubljenih zaprosio Kejti dijamantskim prstenom u obliku cveta sa crvenim rubinom u sredini, prenosi Index.

Ovaj prsten odlično ide uz karakter i duh popularne pevačice, a oboje su na Instagramu objavili ovu vest i tako proslavili veridbu.
Kejti je inače bila udata za komičara Rasela Brenda od 2010. do 2012. godine, dok je brak Orlanda i Mirande trajao od 2010. do 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: