Đorđe Balašević imao infarkt: "Ugrađeni su mu stentovi, ali se oseća dobro"

Pevač Đorđe Balašević preživeo je infarkt i nalazi se u Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici gde je hospitalizovan i ugrađeni su mu stentovi, potvrđeno je agenciji Beta.

Izvor: B92

Petak, 15.11.2019.

14:15

Đorđe Balašević imao infarkt:
Foto: Aleksandar Girafon Živaljević

"Pevač se oseća dobro i uskoro će biti pušten kući", rekli su u Institutu. Balašević je trebalo večaras da nastupi u Kragujevcu, ali je taj koncert otkazan.

"Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert... Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže... Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje... Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda... Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti... Za koji dan će biti sve sasvim ok pa nastavljamo...Molim vas za razumevanje i strpljenje, tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo", saopštava kuća Balbelo, menadžment Đorđa Balaševića.

"Poštovaoce Đorđa Balaševića molimo za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu. Ko želi može vratiti ulaznicu na mestu gde je kupljena od ponedeljka 18. novembra", stoji u saopštenju. Povodom informacije da je Đorđe Balašević doživeo infarkt, oglasila se i njegova ćerka Jovana Balašević koja je na Instagramu saopštila da se pevač oseća dobro:

"Da predupredim sve koji će mi postaviti sledeće pitanje. Tata je dobro. Nije se osećao dobro, zbog toga je preventivno pregledan i u Kamenici. Hvala svima koji brinu i imaju razumevanje zbog otkazanog koncerta", napisala je Jovana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: