Pevač se izlečio od opake bolesti: "Idite redovno na preglede"

Britanska rok zvezda Rod Stjuart objavio je da se izlečio od raka prostate nakon dvogodišnjeg lečenja, koje je držao u tajnosti.

Izvor: B92, N1 Hina Jutarnji

Utorak, 17.09.2019.

08:15

Pevač se izlečio od opake bolesti:
Foto: Getty/Ian MacNicol

Bivši pevač grupe Faces Rod Stjuart (74) o svojoj bolesti je progovorio prilikom humanitarne večeri organizovane za prikupljanje sredstava za lečenje raka prostate, objavilo je udruženje "Prostate project".

"Niko ne zna za ovo, a ja mislim da je vreme da to podelim sa vama. Pobedio sam tešku bolest i to iz jednostavnog razloga, otkrili su je jako rano. Morao sam da uradim puno pregleda", izjavio je rok muzičar.

Ispričao je kako se pre svečane večere šalio sa suprugom Peni Lankaster rekavši joj da je vreme da "izađe iz ormara" i dodao:

"Nije ono što mislite, pre dve godine dijagnostikovan mi je rak prostate. Važno je da ostanete pozitivni, da uradite sve što treba i da zadržite osmeh na licu... Već dve godine se lečim i srećan sam, dragi Bog me čuva", rekao je pevač.

Rod je pozvao muškarce da idu na redovne preglede jer je bolest potpuno izlečiva ako se otkrije na vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: