Gru je dobijao ponude od narodnjaka, ali uvek ostao dosledan hip-hopu VIDEO

Tragično nastradali reper Dalibor Andonov Gru, povodom 20 godina od izlaska svog prvog albuma "Da li imaš pravo", dao je 2015. godine intervju za magazin My People.

Izvor: B92

Utorak, 10.09.2019.

12:00

Gru je dobijao ponude od narodnjaka, ali uvek ostao dosledan hip-hopu VIDEO
Foto: Printscreen / YouTube/My People Magazin

U intervjuu se osvrnuo na dve decenije od izdavanja jednog od prvih rep albuma u Srbiji, velikom broju hitova sa njega i tada aktuelnom remiksu pesme "Biću tu".

Popularni reper je govorio i o svojoj karijeri di-džeja i muzici koju pušta, regionalnoj sceni i današnjim hip-hop muzičarima.

Jedan deo intervjua Gru je posvetio priči o narodnoj muzici i ljudima sa folk scene koji su želeli da sarađuju sa njim, a osvrnuo se i na današnji hibridni folk-rep.

Gru je govorio i o temama koje su ga inspirisale da piše tekstove, kao i o muzičkom stilu u kome su potom te pesme nastajale. Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedeljak po podne, nakon što su ga tokom kajt surfinga jaki udari vetra više puta bacali u vodu. Iza sebe je ostavio suprugu i dva sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: