"Bojala sam se, stalno mi je pretio": Bivša žena otkrila zašto nije htela decu sa Majklom Džeksonom

Kontroverzni pevač i dan-danas je inspiracija mnogima za različite teorije zavere.

Izvor: B92

Utorak, 10.09.2019.

08:22

Foto: Gettyimages/Larry Busacca

Iako se bura oko dokumentarca "Leaving Neverland" gotovo potpuno stišala, mnoge obožavatelje i dalje intrigira brak Lize Meri Prisli i Majkla Džeksona. Par se venčao 1994. godine, kada su Džeksona uveliko optuživali za pedofiliju, a oko njihovog braka nastale su brojne teorije zavere, među kojima je i ona da njih dvoje nikada nisu imali seksualni odnos.

Elvisova ćerka je te navode nekoliko puta demantovala, a jednom je progovorila i o tome zašto nije htela decu s Džeksonom, iako je on veoma želeo potomstvo.

U razgovoru sa Oprom jednom prilikom Liza Meri je rekla da je bilo pritisaka da imaju decu, kao i da je i ona htela bebu, ali nije bila sigurna.

"Gledala sam u budućnost i mislila sam da se nikada ne želim sukobiti s njim za starateljstvo", rekla je i dodala da se bojala njegove slave i pažnje koju je imao.

Takođe, Džekson joj je pretio da će je ostaviti ako ne dobiju decu i da će onda dobiti decu sa Debi Rov, što se na kraju i dogodilo, podseća Index.hr. Odmah nakon razvoda s Lizom Meri, Džekson je dobio decu s nekadašnjom medicinskom sestrom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: