Porodica: Koja imao moždani udar, pružena mu je adekvatna pomoć

Povodom vesti o zdravstenom stanju frontmena i osnivača grupe Disciplina kičme Dušana Kojića Koje, koja je sinoć privukla veliku pažnju medija u celom regionu, oglasila se porodica legendarnog muzičara.

Izvor: B92, Odlièan hrèak

Sreda, 31.07.2019.

11:50

Porodica: Koja imao moždani udar, pružena mu je adekvatna pomoć
Foto: Printscreen TV Prva

"Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom stanju Dušana Kojića Koje, porodica, bliski prijatelji i saradnici se zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost", navodi se u saopštenju.

"Po dolasku u Veliku Britaniju, Koja je osetio određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i sada čeka se da se oporavi."

"Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem. Zahvaljujemo na brizi i razumevanju", navodi na kraju porodica Kojić.
Posted by Odlican hrcak on Wednesday, July 31, 2019

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: