Zakopali ratne sekire: Pao dogovor između Breda i Anđeline

Posle višemesečnih dugih parnica najpoznatiji bivši holivudski par konačno je uspeo da se dogovori oko starateljstva nad decom.

Izvor: B92, 24sata.hr

Subota, 20.07.2019.

16:05

Zakopali ratne sekire: Pao dogovor između Breda i Anđeline
Foto: gettyimages/ Kevork Djansezian

Iako je mesecima unazad ona bila ta koja je kočila finalizaciju razvoda, Anđelina je ovaj put popustila i pristala da deca leto ipak provedu sa tatom.
Foto:gettyimages/ Frazer Harrison
Zbog činjenice da je Anđelina zauzeta snimanjem novog filma, deca će se za to vreme zabavljati u luksuznoj vili njenog bivšeg muža Pita.
Foto:gettyimages/ Kevin Winter
Odluka slavne glumice smatra se velikim pomakom, a Bred je oduševljen što će konačno moći bar neko vreme da provede sa svojom decom.

Ta odluka je, takođe, oduševila i njegove roditelje s obzirom na to da unuke nakon razvoda nisu baš često viđali.
Foto: gettyimages/Koichi Kamoshida
Anđelina Džoli i Bred Pit su se razišli u septembru 2016. godine, nakon dve godine braka, a ubrzo posle toga podneli su zahtev za razvod.

Džoli je tada zatražila puno starateljstvo nad decom, borba je bila duga i žestoka, ali je na kraju ipak popustila i dozvolila Bredu da provodi više vremena sa njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: