"Veoma smo ponosni na partnerstvo sa EXIT festivalom"

Jedan od brojnih pratnera ovogodišnjeg, devetnaestog po redu, EXIT festivala je i kompanija Visa, koja godinama unazad pruža podršku najznačajnijim globalnim događajima i manifestacijama.

Izvor: B92

Subota, 06.07.2019.

11:22

Foto: Promo

Generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu Vladimir Đorđević kaže da je Visa veoma ponosna na partnerstvo sa EXIT festivalom.

"Visa je jedan od TOP 5 najvrednijih brendova u svetu*, i već dugi niz godina podržavamo najznačajnije globalne događaje poput Olimpijskih igara i FIFA Svetskog prvenstva u fudbalu. Posebno smo zadovoljni što imamo priliku da podržimo i značajne regionalne događaje, od kojih je EXIT svakako jedan od najsjajnijih primera promocije naše zemlje kao kulturne i turističke destinacije. Koristimo sponzorstva kao platforme kako bismo korisnicima Visa kartica ponudili posebne pogodnosti i jedinstvena iskustva, ali i kako bismo bili dostupni svima i svuda."
Foto: Promo
"Ove godine na EXIT festivalu pružamo svim korisnicima Visa kartica pogodnosti kao što su popusti za kupovinu pića od 5 do 15 odsto, brzi prolaz na glavnim uplatnim mestima, poklon survival-kit za dopune od 2.000 dinara, ali i pružamo dodatni sadržaj gostima Festivala, brojnim turistima kojih je sve više na Festivalu, koji na EXIT kampu na našoj Visa Rest&Recharge zoni mogu da uživaju u besplatnom internetu, mestima za odmor kao i brojnim aktivacijama", istakao je Đorđević.

*(Prema istraživanju BrandZ Top 100 najvrednijih brendova 2019)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: