Bivši teniser u vezi sa 20 godina mlađom manekenkom

Bivši nemački teniser Boris Beker viđen je u javnosti sa britanskom manekenkom Lejlom Pavel, prvi put od kako se pojavila priča da su njih dvoje u vezi.

Izvor: B92, index.hr

Petak, 05.07.2019.

17:09

Bivši teniser u vezi sa 20 godina mlađom manekenkom
Foto: Getty/Neil Mockford

Par je prvi put primećen na večeri u Londonu u martu ove godine, a za prvo zajedničko javno pojavljivanje izabrali su Vimbldon.

Priče i nagađanja da su bivši teniser i manekenka u vezi počeli su kad su fanovi 51-godišnje bivše teniske zvezde i 31-godišnje manekenke uočili da joj je Beker lajkovao veliki broj slika na Instagramu, pre nego što su otišli na zajedničku večeru.
Prema pisanju magazina "Bild", Bekerov advokat je tada nemačkim novinama rekao da je on trenutno slobodan.

Beker je trenutno u završnoj fazi razvoda od bivše supruge Lili, sa kojom ne živi od prošle godine. Zajedno su bili devet godina, a ona je za nemački RTL rekla da nema šanse da ponovno budu zajedno.

Lejla Pavel je model, pravnica i kuvarica amater, a na Instagramu, gde često objavljuje golišave fotografije (koje joj Beker rado lajkuje), prati je više od 30 hiljada ljudi.
View this post on Instagram

Ⓢⓦⓔⓔⓣ ⒻⒶ With my girl @renatafarias10

A post shared by Layla Powell (@laylaypowell) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: