Oglasio se Indonežanin koji je oduševio bivše Jugoslovene

Njegovo ime je Tito Bosna i novinar je iz Indonezije, a upravo njegovo ime, poslednjih dana privuklo je pažnju medija u republikama bivše Jugoslavije.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.07.2019.

11:37

Oglasio se Indonežanin koji je oduševio bivše Jugoslovene
Foto: Printscreen Youtube

Mnogi su se pitali da li je ime dobio po Josipuz Brozu Titu. Sada se i on oglasio kako bi objasnio kako je zapravo dobio ovo ime.

"Zdravo, moje ime je Tito Bosna. U poslednjih nekoliko dana, identitet mog imena privukao je veliku pažnju medija u Bosni i Hercegovini. Moj otac, koji mi je dao ime, je veliki obožavatelj Josipa Broza Tita. Dao mi je ime u nadi da će tako dati optimizam Bosni i Hercegovini, koja je jednom doživela građanski rat u Jugoslaviji, zemlji u kojoj je Tito nekad služio kao premijer, a potom i kao predsednik", napisao je on na Tviteru, te dodao: "To je moje pojašnjenje građanima i medijima u Bosni i Hercegovini koji su došli da me direktno pitaju o mom imenu. Hvala vam puno, moje čestitke i poštovanje voljenim građanima Bosne i Hercegovine", poručio je novinar koji radi za CNBC Indonezija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: