Čudo neviđeno! Mačka preživela pranje u veš-mašini

Znatiželjna kao i uvek, mačka mora svuda da zaviri. Ali slučaj znatiželje mačora Feliksa iz Minesote iznenadio je sve.

Izvor: B92

Sreda, 26.06.2019.

13:40

Čudo neviđeno! Mačka preživela pranje u veš-mašini
Foto: depositphoto/edu1971

Naime, ovaj jednogodišnji mačor ušao je u bubanj veš-mašine svoje vlasnice Stefani Kerol i preživeo 35-minutno pranje.

Stefani se na trenutak okrenula i nije primetila kada se Feliks ušunjao u bubanj. Iako uglavnom proverava bubanj pre uključivanja mašine za pranje veša, ovog puta to nije uradila.

"Imam tri mačke i nijedna nikada nije ulazila u bubanj mašine za pranje ili sušenje veša. Međutim, čula sam da se to događa i uvek sam proveravala bubanj. Ovog puta nisam i šokirala sam se kada sam ga videla. Nakon što je mašina za pranje veša završila, Feliks je bio skroz mokar, preplašen, zbunjen, jedva je disao i imao je modrice po celom telu", rekla je Stefani. Feliksa su odmah odveli kod veterinara. Bio je u kritičnom stanju, ali na svu sreću njegovo zdravstveno stanje se poboljšalo.

"Imao je nizak krvni pritisak, nizak broj otkucaja srca, nizak nivo kiseonika, nisku temperaturu, modrice i hemijske opekotine rožnjače koje su uzrokovale slepilo. Na svu sreću, sada je bolje. Njegovi otkucaji srca vratili su se u normalu i već se mazi sa veterinarima i nama. Čak se i okupao", ispričala je Stefanina ćerka Aša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: