Američki glumac: Žena mi je iz Srbije i kupila je kuću u Hrvatskoj

Američki glumac Majkl Vederli, koji je poznat po seriji NCIS, boravio je nedavno u Hrvatskoj, te najavio da će češće posećivati primorje, jer je njegova supruga, koja je inače Srpkinja, kupila kuću blizu Dubrovnika.

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.06.2019.

09:10

Američki glumac: Žena mi je iz Srbije i kupila je kuću u Hrvatskoj
Foto: Getty/Jamie McCarthy / Staff

On je posetio jedan restoran u Korčuli i fotografisao se za zaposlenima, navodi Indeks.

Vederli je oženjen doktorkom iz Srbije Bojanom Janković, a svoje poznavanje Balkana, glumac je šaljivo opisao u jednoj emisiji.

"Serija se emitovala u 200 zemalja, na mnogo jezika. Prošlo leto sam sa porodicom doputovao u Srbiju i nekoliko blokova me pratilo neko dete. Na kraju sam stao i pozdravio ga, a on je rekao: 'Iz it tru, ar ju Majkl Vederli'", rekao je karikirajući glas dečaka.
Vederli sa suprugom Bojanom/Foto: Getty/PLS Pool / Pool
"Mali je imao oko 10 godina, ali tako pričaju u Srbiji. Počnu da puše sa šest godina", dodao je Vederli, dok su se publika i voditelji smejali.

"Rekao mi je da je veliki fan serije, ali da ja izgledam veoma staro uživo. Prvo sam pomislio da je to možda zbog šminke, ali sam onda shvatio da oni gledaju sezonu iz 2003. godine", našalio se glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: