Najseksepilniji muškarac na svetu probio led: Prvi tamnoputi par na naslovnici "Voga"

Osim što je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, nedavno se oženio Sabrinom Elbom, a celokupni događaj fotografisan je i objavljen na naslovnoj stranici britanskog magazina "Vog".

Izvor: B92

Utorak, 11.06.2019.

11:01

Default images

Osim što je proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, Idris Elba nedavno se oženio Sabrinom Elbom, a celokupni događaj fotografisan je i objavljen na naslovnoj stranici britanskog magazina "Vog", prenosi Klix.ba.

Idris i Sabrina Elba postali su tako prvi afro-par koji je završio na naslovnoj strani britanskog izdanja ovog magazina, a fotografija prikazuje Idrisa i Sabrinu na venčanju, gde ih je fotografisao Šin Tomas.

"Ove godine punim 47 godina, a bio sam oženjen već dva puta mnogo pre nego što sam upoznao Sabrinu. Nisam planirao da se ponovo ženim, ali... Sabrina je promenila moj stav. Ona je produbila odnose s ljudima koje znam duže od nje, navodeći me tako da i sam počnem da negujem odnose s ljudima oko sebe više nego što sam to činio ranije", kazao je Idris.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: