"Eh, da sam 20 godina mlađi": Hoće Melaniju, a Tramp mu ovako odgovorio

Svetski lideri okupili su se u Portsmutu, na jugu Velike Britanije, kako bi obeležili 75-godišnjicu najveće pomorske invazije u istoriji, takozvanog Dana D. Pored mnoštva šefova vlada i država, kao i članova britanske kraljevske porodice, sve simpatije pobrao je 93-godišnji veteran koji je bio oduševljen Melanijom Tramp.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.06.2019.

12:49

Foto: Charles McQuillan/Getty Images

Prilikom rukovanja sa predsednikom Amerike Donaldom Trampom, simpatični veteran Tomas Katbert nije odoleo da uputi komplimente prvoj dami SAD, prenosi San (The Sun).

"Divna je, zar ne? Eh, da nema vas i da sam 20 godina mlađi", rekao je Katbert.

Tramp je uz osmeh odgovorio:

"Mogli biste vi to, nema sumnje". Obeležavanje godišnjice Dana D u Portsmutu, Tramp je poslednjeg dana svoje posete Britaniji odao počast američkim i savezničkim vojnicima koji su pomogli u spasavanju Evrope od nacističke Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: