NBA zvezda priznala: "Varao sam je, ali ona je i dalje ljubav mog života"

Nekadašnja NBA zvezda i bivši muž Kloe Kardašijan, Lamar Odom, u svojim memoarima je priznao da je konstantno varao svoju suprugu.

Izvor: B92

Petak, 31.05.2019.

12:15

NBA zvezda priznala:
Foto: Getty/Astrid Stawiarz

Njegov život godinama se svodio na uživanje u drogama i seksu sa prostitutkama, a Kloe je znala za gotovo sve njegove avanture i često je tukla njegove ljubavnice.

Najnoviji delovi memoara govore o njegovom seksualnom životu i velikom broju žena sa kojima je spavao i kojima je platio abortuse.

"Bio sam sa pet-šest žena nedeljno. Žene su mi bile beg od stvarnosti. Ipak, mnogi od tih odnosa su bili nezaštićeni i platio sam mnoštvo abortusa tih godina", rekao je Lamar, koji se na vrhuncu svoje zavisnosti predozirao u bordelu sa prostitutkama.

U memoarima je priznao da je Kloe ljubav njegovog života i da bi sve dao da mu se ona vrati.
View this post on Instagram

✞ Happy Easter ✞

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Bivša košarkaška zvezda je u intervjuu u Dženi Mekarti šouu rekao:

"Reći ću vam i ovo. Volim svoju porodicu svim svojim srcem. Ali kako sam znao da je ona jedina? Zato što niko nije mogao da mi kaže ne."

Poznati par je u braku bio od 2009. do 2016. godine, a Kloe je bila uz njega kada se oporavljao od predoziranja.

Na pitanje voditeljke da li bi se pomirio sa bivšom suprugom, Odom je rekao da bi to trebalo da pitaju nju, ali da se on budi i ustaje, nadajući se tome.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: