Bizarna aktivnost preplavila internet: Devojka galopira i skače baš kao konj VIDEO

Devojčica koja je mesecima držala pažnju ljubitelja neobičnih pojava na društvenim mrežama zaista je fascinantna.

Izvor: B92

Sreda, 29.05.2019.

12:51

Default images

Naime, Ana Salander je do savršenstva dovela tehnike "konjskih skokova" - trči kao ova životinja i uspešno preskače prepreke.

S obzirom na brojne različitosti ljudskog organizma u odnosu na fizionomiju konja, posmatrači ovog fenomena u neverici prate aktivnosti devojke neobičnih sposobnosti. Pronašli smo njen intervju u kojem objašnjava kako je razvila ovaj specifičan hobi.

Kaže da je ovaj talenat razvila još u ranoj mladosti i da ga je negovala jer je on nešto što nju razlikuje od drugih. "Prvo sam vežbala u kući, a vremenom sam postala veoma brza. Vežbam pomalo svakog dana".

Poslušajte šta je ova mala "gazela" imala da kaže. Aninim stopama pošla je Norvežanka Akla Kirstine, i možemo reći da je sledi veoma uspešno.

Pogledajte kako to radi ova mlada žena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: