Video-snimak postao viralan: Izazivao medveda, pa izvukao deblji kraj VIDEO

Na društvenim mrežama kruži video-snimak u kojem turista u istočnoj Rusiji iskače iz automobila i pokušava da priđe medvedu.

Izvor: B92

Utorak, 28.05.2019.

21:15

Default images

Međutim, medved je to shvatio kao pretnju i odbranio se zaletom ka muškarcu, koji je potom pobegao glavom bez obzira.

On je pokušao da se približi mladom medvedu u nadi da će ga dodirnuti. Turista očigledno nije bio svestan koliko je ovaj čin bio opasan po njegov život.

Izašao je ispred medveda pokušavajući da ga namami. Medved se u početku udaljavao i izmicao, ali kad mu je muškarac okrenuo leđa, krenuo je prema njemu.

Turista je trčeći krenuo prema automobilu. Ovaj čin razljutio je meštane regije Kamčatka, budući da je vlada izdala jasno upozorenje da medvedie ne treba uznemiravati, piše Sajberijan tajms (The Siberian Times), a prenosi klix.ba.

Jedna od meštanki Ljudmila Fedosenkova rekla je da je šteta što ga medved nije stigao i napao, dok su mnogi rekli da je muškarac "budala", i da ne bi saosećali s njim da ga je medved povredio.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: