Čuvena voditeljka otkrila mračnu tajnu: Otac mi je radio svašta

"Ispričala sam mami, ali mi nije poverovala."

Izvor: B92

Utorak, 28.05.2019.

19:15

Čuvena voditeljka otkrila mračnu tajnu: Otac mi je radio svašta
Foto: epa.eu/PAUL BUCK

Voditeljka i komičarka Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres) u nedavnom je intervjuu s Dejvidom Letermanom (David Letterman) otkrila da ju je očuh seksualno zlostavljao kad joj je bilo samo 15 godina.

Ispričala je kako ju je hvatao za grudi tvrdeći da proverava da li ima kvržice, a kad je to rekla majci koja je bolovala od raka, ona joj nije verovala, pa je s očuhom ostala u vezi punih 18 godina.

"Dok je bila na putu, rekao mi je da je pronašao kvržicu na njenim grudima i da mora da opipa i moje kako bi ih proverio. Tada još nisam znala ništa o ljudskom telu, čak ni to da nisu sve grudi iste, pa je uspeo da me uveri", rekla je Elen, prenosi Index.hr.

Dodala je da je to više puta pokušavao da ponovi.

"Jednom je probao da provali u moju sobu, pa sam razbila prozor i pobegla. Nisam htela to da kažem mami jer sam želela da je zaštitim, a znala sam da bi je tako nešto unesrećilo", kaže.

Kad je najzad rekla majci šta se događa, ona joj, tvrdi Elen, nije poverovala, pa je s njim u vezi ostala 18 godina. Na kraju je ipak shvatila i ostavila ga.

"Ljuta sam na sebe jer sam bila preslaba da bih se tome usprotivila. Imala sam samo 15 ili 16 godina. To je stvarno užasna priča, ali govorim o njoj kako više nijedna devojčica ne bi kroz to prolazila. Nije trebalo da štitim majku, trebalo je da zaštitim sebe. Kad sam joj rekla, nije mi verovala. Poverovala je tek kad je mnogo puta promenio svoju verziju priče. Onda ga je ostavila. Danas joj je jako žao zbog svega", ispričala je voditeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: