Eksplicitne fotografije poznatih sportista na Tviteru, Štefanek: "Prijaviću ceo slučaj policiji"

Poznati sportisti, rvač Davor Štefanek i košarkaš Nikola Kalinić, našli su se danas u centru pažnje medija i korisnika društvenih mreža, zbog eksplicitnih video-klipova i fotografija dvojice sportista koje su se jutros pojavile na internetu.

Izvor: B92

Utorak, 30.04.2019.

16:40

Eksplicitne fotografije poznatih sportista na Tviteru, Štefanek:
Davor Štefanek / Foto: Starsport / Peða Milosavljeviæ

Na kompromitujućim snimcima objavljenim na profilu na Tviteru koji je napravila anonimna osoba navodno se vide dvojica poznatih sportista kako se samozadovoljavaju pred kamerama.

Povodom ovog slučaja oglasio se Davor Štefanek ističući da se fotografija pojavila na internetu pošto mu je prethodno mobilni telefon bio ukraden:

"Ukrali su mi telefon pre šest meseci. Slika je stara nekoliko godina, izbrisao sam je još ranije iz telefona, ali je verovatno ostala na 'klaudu'. Ne mogu da verujem da su ljudi u stanju da tako nešto rade i da se šeruje na društvenim mrežama. Šokiran sam. Prijaviću ceo slučaj policiji", izjavio je Štefanek za Blic.

Nikola Kalinić se povodom ovog slučaja nije oglašavao.

Inače, profil na Tviteru na kome su kompromitujući snimci objavljeni sadrži još nekoliko sličnih fotografija i video-snimaka na kojima se nalaze nepoznati muškarci, ali i jedna bivša zvezda rijaliti-programa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: