Ispovest zvezde "Igre prestola": Razmišljala sam o samoubistvu, stalno sam plakala

Glumica Sofi Turner, koja glumi Sansu u popularnoj seriji "Igra prestola", priznala je da se bori sa zdravstvenim problemom poslednjih šest godina.

Izvor: kurir.rs

Sreda, 17.04.2019.

19:48

Ispovest zvezde
Foto: Gettyimages

Sve je počelo, kako kaže, kada su joj govorili da loše glumi, kao i da je "debela", a u teškim trenucima pomaže joj dečko, pevač Džo Džonas, koji joj je govorio da mora da zavoli sebe.

"Imala sam depresiju poslednjih šest godina. Najveći izazov bio mi je da ustanem iz kreveta i izađem iz kuće. Samo bih plakala, plakala i plakala, a onda bih pokušavala da se obučem i govorila sebi: 'Ne, ja ovo ne mogu'", ispričala je zvezda serije "Igra prestola" u jednom intervjuu i dodala da su joj kroz glavu prolazile misli da digne ruku na sebe.

"Bilo je čudno... Rekla bih da nisam bila depresivna, ali mnogo sam razmišljala o samoubistvu kada sam bila mlađa. Mislim da se nikada neću pomiriti sa tim mislima, da ih nikada neću pobediti", rekla je ona.

Mejsi Vilijams, njena koleginica, bila joj je takođe podrška i njoj je ispričala celu situaciju.

"Danas više volim sebe nego pre. Mislim da niko ne bi trebalo da se stidi depresije", dodala je Sofi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: