Britanska glumica: Čudesni vatrogasci su gasili zastrašujući požar u mom stanu

Britanska glumica Džoan Kolins zahvalila se vatrogascima na brzom odgovoru nakon požara koji je izbio u njenom stanu u Londonu.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 15.04.2019.

15:32

Britanska glumica: Čudesni vatrogasci su gasili zastrašujući požar u mom stanu
Foto: Getty

Glumica (85) je objavila video-snimke ugljenisanog zida na društvenim medijima posle požara koji je izbio ovog vikenda, preneo je AP.

Ona je takođe napisala na svom nalogu na Tviteru da je zahvalna "čudesnim" vatrogascima koji su gasili "zastrašujući" plamen. Kolinsova je dodala i da je njen suprug Persi Gibson bio "heroj", jer je pokušao da ugasi vatru aparatom za gašenje požara.

Londonska vatrogasna brigada saopštila je danas da je požar u kvartu Belgrevija izazvala sunčeva svetlost koja se odbila od ogledala za brijanje i zapalila vatru na tekstilnoj roletni.

Oni su naveli da takvi požari predstavlju poseban rizik u ovo doba godine. Kolinsova i Gibson su pregledani na licu mesta i nije im bilo neophodno bolničko lečenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: