U smrt zbog fotografije: Još jedna devojka izgubila život

Studentkinja Univerziteta Fordhajm iz Njujorka Sidni Pejdž Monfrajs (22) izgubila je život nakon što je pala sa tornja univerzitetske zgrade, visoke oko 12 metara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 15.04.2019.

13:11

Default images

View this post on Instagram

A (phan)tastic day at the opera

A post shared by Syd Monfries (@sydneymonfries) on

Ona je juče u veoma teškom stanju prevezena u bolnicu u kojoj je i preminula. Sidni je ove godine trebalo da diplomira.

"San" (The Sun) piše da je ona najverovatnije učestvovala u izazovu koji praktikuju studenti završne godine - napraviti najsmeliju fotografiju za društvene mreže.

Ona je, međutim, skliznula sa tornja. Univerzitet je uputio pismo roditeljima devojke u kojem se navodi da je ona podlegla povredama.

"Sa velikom tugom obaveštavam vas da Sidni Pejdž Monfrajs poginula nakon pada sa tornja zgrade Univerziteta", naveo je u psimu Džosef Mekšejn.
View this post on Instagram

Happy 1 year buddy 🐶

A post shared by Syd Monfries (@sydneymonfries) on

Univerzitet će posthumno dodeliti diplomu nastradaloj devojci.

Ovo nije prvi put da neko pogine u nameri da napravi što bolju fotografiju za društvene mreže.

Nedavno se i u Srbiji dogodio sličan slučaj kada je život izgubila jedna devojka. Devetnaestogodišnja devojka nastradala je u Nišu kada je pala sa oko 15 metara visine. Na krovu zgrade, kako je preneto, snimala je klip za društvene mreže.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: