Poznati dizajner i njegov partner rekli sudbonosno "Da" FOTO / VIDEO

Jedan od najomiljenijih dizajnera bogatih i slavnih, čije su cipele i torbice odavno osvojile svet, ove je subote, u društvu najbližih prijatelja, proslavio jedan od najvažnijih dana u svom životu.

Izvor: B92

Utorak, 09.04.2019.

18:06

Default images

Mark Džejkobs ozakonio je svoju dugogodišnju vezu sa Čarlijem Defrančeskom u restoranu The Grill na Menhetnu.

Da je "uplovio" u bračne vode, Mark Džejkobs pohvalio se na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju svoje ruke na kojoj je vidljiv venčani prsten, ali stavivši fokus na manžetne izrađene od oniksa u obliku pingvina, dar Fabija Zambernardija, dizajnera Prade i Miu Miu.
Uz fotografiju slavni je dizajner napisao:

"Sve je u detaljima. Pingvini u svom životu imaju tek jednog partnera i to je za ceo život. Savršeni primer vernosti."
Među zvanicima na venčanju našla se i glumica Debi Mazar, kao i modna urednica Ana Vintur, Kejti Grand, Emili Ratajkovski, Bet Midler, Kejt Mos, Naomi Kembel, Kristi Tarlington... Inače, bivšeg manekena Čarlija Defrančeska, Mark Džejkobs zaprosio je tačno pre godinu dana, i zbog toga završio na naslovnicama svih časopisa, a venčanje je održano samo dan nakon Defrančeskovog rođendana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: