Preminula Bondova devojka: Bila je jedna od najprepoznatljivijih britanskih lepotica

Glumica Tanja Malet preminula je u 78. godini, potvrđeno je na zvaničnom nalogu filmova o Džejmsu Bondu na Tviteru.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.04.2019.

10:30

Preminula Bondova devojka: Bila je jedna od najprepoznatljivijih britanskih lepotica
Foto: Gettyimages

"Žao nam je što nas je Tanja Malet napustila, naše misli su uz njenu porodicu i prijatelje u ovom tužnom trenutku", piše na Tviteru.

Maletova je karijeru počela kao manekenka u 16. godini života, i bila jedna od najprepoznatljivijih britanskih lepotica krajem pedesetih i početkom šezdesetih godina. Uloga Tili Masterson u filmu "Goldfinger" bila je njen prvi izlet u glumu.

Nakon uloge u trećem "Bondu", Tanja je odlučila da se vrati modelingu.

"Snimanje jeste bilo zanimljivo, ali mi je uvek bilo draže da radim u studiju sa fotografom i asistentom. Ograničenja koja su nam postavljena tokom snimanja filma su me izluđivala. Nisam smela da jašem, za slučaj da padnem i povredim se, niti mi je bilo dozvoljeno da putujem van zemlje. Ne bih mogla tako da živim celog života", rekla je ona svojevremeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: