Uhapšen francuski spajdermen: Opet bez užadi uz zgradu

Alen Rober, poznatiji kao "francuski čovek pauk" danas se, bez užadi, popeo na oblakoder u Parizu da bi pomogao da se prikupi novac za renoviranje čuvene pariske katedrale Notr Dam.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2019.

14:03

Uhapšen francuski spajdermen: Opet bez užadi uz zgradu
Foto: Printscreen Youtube

Rober (56), koji se više od 100 puta popeo na nebodere širom sveta, ovog puta osvojio je vrh zgrade visoke 185 metara, uz redovno zastajanje da bi naneo kredu na ruke, prenela je agencija Rojters.

Kada je završio sa penjanjem, uhapšen je. Posmatrači ovog neobičnog poduhvata su svojim pametnim telefonima fotografisali "spajdermena".

Francuski spajdermen se, između ostalog, popeo na most Golden gejt u San Francisku i Burdž Kalifu u Dubaiju. Pariski nadbiskup je u kampanji prikupljanja više od 100 miliona evra da bi se spasao Notr Dam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: