Pevač je dve godine odlagao suđenje: "Jedna prosečna majka ne može da izdrži ovakvu torturu"

Stavljena je tačka na seriju žalbi Miroslava Ilića, koji je dve godine bežao od suda i na sve moguće načine sprečavao da na videlo ispliva istina o tome da li je on biološki otac američkog lekara Devina Antonovića, i da li je imao romansu sa njegovom majkom Mirjanom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2019.

12:19

Pevač je dve godine odlagao suđenje:
Foto: Printscreen Youtube

Vrhovni kasacioni sud Srbije odbio je žalbu Miroslava Ilića, a početak suđenja za utvrđivanje očinstva zakazan je za sutra, u Višem sudu u Beogradu, saznaje "Alo".

Posle tužbe mladog lekara iz Amerike, koji traži da Ilić uradi DNK test, i tvrdnji njegove majke Mirjane Antonović, objavljenih u autobiografiji "Ovo malo istine", da je Devin začet u njenoj ljubavnoj vezi sa pevačem, sud će konačno razjasniti da li su njih dvojica u krvnom srodstvu.

Pevač je navodno čak dve godine odlagao suđenje ulažući žalbe zbog nadležnosti suda, ali je na to stavljena tačka, prenosi "Kurir". U tom sporu je javnost isključena i novinari ne mogu da prisustvuju saslušanju parničnih stranaka koje tek predstoje.

"Počinje glavno suđenje. Miroslav je slušao zle i loše savetnike, izgleda da je njima opkoljen. Trebalo je da bude pošten i da čini ono što je pravedno i pred Bogom i pred ljudima. Ovo je sve moglo da se izbegne jednim razgovorom. Čovek ne može da stvori jedno biće i da se posle toga pravi lud. Postoje neka moralna pravila u životu, a on očigledno misli da je izuzetak. Očekujemo da Viši sud u Beogradu okonča njegova glupiranja i da pravda pobedi", ističe Devinova majka za Alo i dodaje da čovek u godinama treba sasvim drugačije da se ponaša, pogotovo ako je javna ličnost, prenosi Kurir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: