Još jedna diva brani Majkla Džeksona: "Ovo mi je jutros na srcu"

Dajana Ros još je jedna slavna osoba koja brani Majkla Džeksona, nakon što je Barbra Strajsend povukla izjave koje su ostavile dojam da s izraženom naklonošću odobrava postupke pokojnog pevača, prenosi britanski Independent.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.03.2019.

10:36

Još jedna diva brani Majkla Džeksona:
Foto: Getty

Ros je na Tviteru objavila nekoliko poruka. Među njima su stihovi tekstova njenih pesama. Pevačica je napisala i da će nastaviti da pruža podršku svom preminulom prijatelju.

"Ovo mi je jutros na srcu. Duboko verujem da je Majkl Džekson bio i da je još uvek veličanstvena i neverovatna sila, kako za mene tako i za brojne druge", napisala je Ros, te dodala velikim slovima stih iz jedne svoje pesme: "Stop in the name of love" (Prestanite u ime ljubavi).

Ros (74) i Džekson bili su vrlo bliski tokom pevačevog života. Njihovo prijateljstvo započelo je još sedamdesetih u doba najveće popularnosti američke diskografske kuće Motaun, a trajalo je sve do njegove smrti 2009. godine. U svojim memoarima Džekson je napisao da je Dajanu Ros "istovremeno smatrao svojom majkom, ljubavnicom i sestrom".

U testamentu ju je imenovao kao drugu starateljku svoje troje dece.

Strajsend (76) je zgrozila javnost nakon što je progovorila o dokumentarcu "Leaving Neverland" o Majklu Džeksonu i sve glasnijim šuškanjima o njegovoj pedofiliji. Osvrnula se na izjave Vejda Robsona (36) i Džejmes Safečuka (41).
Foto: Getty
"Može se reći da su bili 'zlostavljani', verujem im, ali ta deca, kao što ste i sami čuli, bila su oduševljena što su tamo. Danas su obojica oženjeni i imaju decu..., tako da ih druženje s Majklom nije ubilo", rekla je Strajsend, šokiravši čitatelje lista 'The Times of London' bizarnom izjavom, ali tu se nije zaustavila.

"Njegove seksualne potrebe su bile njegove seksualne potrebe, prouzročene genetski ili detinjstvom kakvo je imao. Žao mi je dece, žao mi je njega, ali krivim roditelje koji su deci dopustili da spavaju kod njega", kazala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: