Telohranitelj Majkla Džeksona: "Pričao mi je kakve žene voli"

Film Living Neverlend (Leaving Neverland) mnoge je naterao na razmišljanje o tome da li je pokojni kralj popa zaista bio pedofil ili nije. Sve je više poznatih i nepoznatih osoba koje brane Džeksona i ne žele da čuju da je bio pedofil koji je godinama zlostavljao dečake na svom imanju Neverlend.

Izvor: B92

Utorak, 19.03.2019.

10:29

Telohranitelj Majkla Džeksona:
Foto: Gettyimages

U odbranu Majkla Džeksona stao je i njegov nekadašnji telohranitelj Bil Vitfild, koji ga je čuvao dve godine. On tvrdi da nikad nije primetio ništa čudno u ponašanju kralja popa i da je sigurno bio heteroseksualac, jer su njih dvojica često razgovarali o ženama.

TMZ piše da Vitfild tvrdi da su tokom dugih vožnjii njih dvojica razgovarali o ženama i da je Majkl Džekson opisivao kakve žene mu se najviše sviđaju. Navodno je Džekson jednom flertovao sa devojkom koju je sreo na ulici i od nje tražio broj telefona. Kasnije su se, kako kaže, i videli nekoliko puta.

"Neću da otkrivam detalje njegovog seksualnog života. Reći ću vam da se Džekson osamljivao sa ženama i to je dovoljno", rekao je bivši telohranitelj.

Džekson je o ženama govorio i u intervjuu Martinu Baširu iz 2003. godine, koji mu je nepopravljivo uništio reputaciju. Tokom dokumentarca Bašir i Džekson su išli u šoping u Las Vegasu, a Džekson mu je, između ostalog, ispričao da voli da poklanja nakit svojoj prijateljici Elizabet Tejlor i devojkama koje mu se sviđaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: