Džoni Dep napustio Srbiju, zaljubio se u devojku u Beogradu

Kako pišu domaći mediji, američki glumac Džoni Dep napustio je Srbiju, gde je snimao scene za njegov novi film "Minamata". On će naredne dve nedelje provesti u Crnog Gori. Pored toga što su mediji pisali o tome da se Dep sjajno provodi u srpskoj prestonici, sada se spekuliše i da se zaljubio.

Izvor: Blic

Ponedeljak, 11.03.2019.

12:42

Džoni Dep napustio Srbiju, zaljubio se u devojku u Beogradu
Foto: Gettyimages

Naime, kako saznaje "Blic", Džoni Dep se, tokom boravka u Beogradu, zagledao u prelepu plavokosu Beograđanku zaposlenu u restoranu na poslednjem spratu hotela u kojem je smešten već mesec i po.

Izvor "Blica" iz hotela otkriva da glumac otvoreno pokazuje simpatije prema toj devojci. Restoran se nalazi kod penthausa koji Dep koristi, a ima dva dela. Kada Džoni Dep jede ili pije piće u VIP delu, tu je pristup dozvoljen samo najužem krugu saradnika i posluge, kao i njegovim gostima, uz stalni nadzor obezbeđenja.

"Džoni je video našu koleginicu i dopala mu se. Stalno traži razlog da sa njom porazgovara. Ona je prilično stidljiva i koliko joj imponuje njegova pažnja, toliko joj je i neprijatno jer zna da Dep uskoro odlazi iz Beograda i to smatra samo njegovom trenutnom opsesijom", kaže izvor "Blica" iz hotela.

U razgovoru sa hostesom, Džoni Dep je saznao da ona odlično govori italijanski jezik i odmah je našao razlog za komunikaciju za njom.

"Depa navodno već dugo zanima italijanski, tako je rekao našoj koleginici. Odmah je pitao da ga uči italijanski, a ona se smeškala. Brzo joj je tražio i broj telefona", otkriva radnik hotela.

Holivudski glumac u pauzama snimanja u Beogradu komunicira sa hostesom putem SMS poruka, a javi joj i kada se bliži kraj radnog dana.

"Pre neki dan joj je poslao poruku: 'Završio sam snimanje, dolazim u hotel'. To njihovo dopisivanje je simpatično, ali devojka, osim komunikacije sa Depom, nema i ne želi dublji kontakt, iako joj je on više puta pokazao da bi voleo da bude prisniji sa njom", kaže izvor Blica i dodaje da je Dep preko bliskih saradnika upoznao više lepih devojaka, ali da ga je hostesa najviše zainteresovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: