Ubio se pevač grupe The Prodigy

Kit Flint (49), pevač benda Prodidži (The Prodigy) pronađen je mrtav u svom stanu. Policija je danas saopštila da smrt nije sumnjiva, a članovi benda nešto kasnije objavili su saopštenje na svom profilu na Instagramu u kojem su saopštili da se Flint ubio.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.03.2019.

12:32

Ubio se pevač grupe The Prodigy
Foto: Gettyimages

"Vest je tačna. Ne mogu da verujem da ovo kažem, ali naš brat Kit je oduzeo sebi život tokom vikenda. Šokiran sam, jebe*o ljut, zbunjen i slomljen...Brat Lijam", napisao je na nalogu benda na Instagramu Lijam Haulet.
Telo pevača policija je pronašla u ponedeljak ujutru, nakon što su dobili dojavu hitne pomoći o čoveku u besvesnom stanju.

"Pozvani smo da proverimo stanje čoveka na adresi u Bruk Hilu, na Nort Endu odmah nakon 8:10 u ponedeljak ujutru", napisao je portparol policije u Eseksu u svom saopštenju.

"49-godišnji muškarac proglašen je mrtvim na licu mesta. Njegovi najbliži rođaci su obavešteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva i biće pripremljen dosije za obdukciju", dodao je on.
Foto: Gettyimages
Policija još uvek istražuje Flintov dom.

Jedan od najpoznatijih britanskih bendova The Prodigy proslavio se pesmama "Breathe" i "Firestarter", a njihovih šest albuma dostiglo je vrh top lista širom sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

316 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: