Nenajavljeni izašli na binu, otpevali "Shallow" i "zapalili" internet

Ledi Gaga i Bredli Kuper umalo su srušili internet. Gaga ne samo da je u Dolbi teatru sinoć osvojila Oskara, već je sa Bredlijem Kuperom obeležila čitavu ceremoniju kada su nenajavljeni izašli na binu i zajedno otpevali "Shallow", numeru iz hit filma "A Star Is Born" koji je pored nominacije za najbolju pesmu, poneo još šest nominacija za Oskara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.02.2019.

16:00

Nenajavljeni izašli na binu, otpevali
Foto: Getty

Gaga nije propustila priliku da se u svom obraćanju tokom primanja nagrade zahvali Kuperu.

"Ne postoji niko na ovom svetu osim tebe ko bi mogao da otpeva ovu pesmu sa mnom", rekla je Gaga.

I Gaga i Kuper nominovani su i u kategorijama za najbolje glumce, a "Shallow" su zajedno izveli uživo samo jednom dosad u Las Vegasu. Na dodeli Gremija, Gagi se u izvođenju numere na bini pridružio koautor pesme Mark Ronson.

"Shallow" je postao neviđeni hit čak i pre nego što je film premijerno prikazan, a početkom ovog meseca pesma je nagrađena sa dva Gremija, uključujući i nagradu za pesmu godine, a ovenčana je i Zlatnim globusom za najbolju originalnu pesmu.
Lejdi Gaga levo, desno Kupe i Šajk/Foto: Getty
Ledi Gaga i Kuper u filmu "A Star Is Born" igraju ljubavnike, a otkada je film premijerno prikazan, šuška se o tome da su njih dvoje hemiju sa ekrana preneli i u privatni život.

Brzo su postali omiljeni par kod publike, a na društvenim mrežama posebno se priča o tome kako između njih očigledno postoji nešto više. Glasine su podgrejane kada je Ledi Gaga raskinula veridbu sa svojim verenikom, samo nekoliko nedelja pred dodelu Oskara, ali se priča i da Kuperova supruga Irina Šajk, sa kojom ima ćerkicu, nije baš najsrećnija što su Kuper i Gaga toliko bliski.
Lejdi Gagi prva je èestitala Irina Šajk/ Foto: Getty
Irina Šajk je, međutim, na sinoćnoj dodeli Oskara bila prva koja je ustala i aplauzom pozdravila zajednički nastup Gage i Kupera, a nakon što se Gaga vratila na svoje mesto sa nagradom u rukama, njih dve su se zagrlile.

Raspored sedenja - Irina Šajk je bila smeštena između Kupera i Gage - bio je povod za priču o tenzijama koje očigledno postoje u ovom trouglu, ali je Irina Šajk na sinoćnoj ceremoniji učinila sve da pokaže da je ponosna na svog muža, te da između Gage i nje ne postoji ni najmanja netrpeljivost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: