Ovo je poseban beogradski kafić u kome ne morate platiti piće VIDEO

Na Vračaru postoji jedan kafić koji se razlikuje od ostalih. U njemu, kada poručite i popijete piće, niste u obavezi i da ga platite.

Izvor: B92

Petak, 15.02.2019.

16:42

Ovo je poseban beogradski kafić u kome ne morate platiti piće VIDEO

Njegova posebnost je i u tome što će vas u njemu uslužiti osobe sa smetnjama u razvoju.

Oni koji u kafić dolaze kažu da je atmosfera veoma prijatna, kao i da se primećuje da je ovde ipak nešto malo drugačije nego u ostalim kafićima.

"Predrasude uvek postoje, ali to je zbog nepoznavanja. Ovo je prilika da se direktno družite sa njima i da ih upoznate. Da ih vi osetite na drugačiji i zabavniji način, da im priđete, sa čistom energijom", kaže direktor humanitarne organizacije "Dečje selo" Goran Rojević.

U kafiću "Zvuci srca" kafa, espreso, kapućino, topla čokolada se ne naplaćuju, ali njegovi postioci uvek rado ostavljaju bakšiš. Njihov novac pomaže opstanku ovog humanitarnog projekta.

Opširniju priču pogledajte u prilogu Prve televizije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: