Posle tri odbijanja, glumac ipak stiže u SAD

Zvezda filma "Roma" Horhe Antonio Gerero ipak će stići na dodelu prestižnih nagrada Oskar, nakon što mu je, posle tri odbijanja, konačno odobrena viza za SAD.

Izvor: B92

Utorak, 12.02.2019.

14:00

Posle tri odbijanja, glumac ipak stiže u SAD
Foto: Getty

Gerero (26) se plašio da će propustiti Oskara, pošto već tri puta nije uspeo da dobije vizu za SAD, pa je pre dve nedelje propustio dodelu Zlatnog globusa.

Film "Roma" nominovan je za čak 10 Oskara, pa su se iz Netfliksa svojski potrudili da obezbede vizu meksičkom glumcu kako bi mogao da prisustvuje dodeli ovih prestižnih nagrada.
Foto: Getty
Gerero u filmu "Roma" tumači lik Fermina, a priča se odvija u 1970. godini u Meksiko Sitiju, prenosi britanski "Metro".

Film "Roma" nominovan je u kategorijama najboljeg filma, zatim najboljeg filma van engleskog govornog područja, kamere, režije, glavne i sporedne glumice, originalnog scenarija, scenografije, miksa i montaže zvuka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: