Prava neman: Dečaci iz mora izvukli zmiju do 2,5 metra VIDEO

Petorica dečaka izvukla su iz mora, u Vodicama kod Šibenika, zmiju dugačku 2,5 metara, za koju su veterinari saopštili da ne znaju o kojoj je vrsti reč.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 10.02.2019.

14:00

Prava neman: Dečaci iz mora izvukli zmiju do 2,5 metra VIDEO
Zelena anakonda / Ilustracija / Foto: OndrejProsicky/depositphotos

Zmiju je u subotu predveče prvi uočio jedan od dečaka. Oni su, u prvi mah, pomislili su da se radi o ribi ugor, ali kada su je izvukli na obalu shvatili su da se radi o zmiji, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kako se navodi, lokalna veterinarska služba nije mogla da potvrdi o kakvoj se vrsti zmije radi i da li je otrovna, a ustanovljeno je da ne pripada ni jednoj domaćoj vrsti, kao i da je uginula pre nego što je završila u moru.

Pretpostavlja se da je zmiju nepoznata osoba držala kao kućnog ljubimca i da ju je nakon uginuća bacila u more.

Prema pisanju portala Infovodice, fotografija zmije poslata je lokalnom veterinaru Zdravku Zorici, koji nije odmah mogao da utvrdi o kojoj vrsti zmije se radi, ali je naknadno ustanovio da je u pitanju Zelena anakonda, inače neotrovna rečna zmija.

Fotografije zmije možete videti OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: