Gola u studiju, voditelj zamuckuje: Ženama sude po telu, ovako govorim

Ekonomista sa Kembridž univerziteta Viktorija Bateman na intervju u radio BBC došla je potpuno gola.

Izvor: B92

Subota, 09.02.2019.

11:45

Default images

Bateman često i predaje gola, ali kad je skinula jaknu u studiju radija, voditelj Džon Hamfris je bio baš iznenađen.

Voditelj je mucao kad je ugledao njeno golo telo, a intervju o Bregzitu u celosti je odrađen u istom "autfitu".

"O, vidim da ste goli", rekao je Hamfris i opisao slušaocima da je Bateman po telu ispisala "Bregzit će Britaniju ostaviti golu".

Intervju su dogovorili dan ranije, a uredništvo BBC-ja na intervju je podtakla njena rasprava sa novinarom Pirsom Morganom na Twitteru i snimak na kojem gola priča o ženskim pravima. Nije poznato da li je njeno skidanje dogovoreno pre intervjua ili je ona zaista iznenadila svojim potezom.

Hamfris je pitao zašto je imala potrebu da se skine dok razgovara o Bregzitu.

"Napisala sam hiljade reči o tome zašto je Bregzit loš za Veliku Britaniju, ali htela sam sve te reči da sažmem u jednu jaku poruku. Bregzit je carevo novo odelo. Britanija je sama sebi prodala nešto što ne može da isporuči. U potpunosti se osećam dobro u svom telu. Ljudi brzo procenjuju žene na osnovu njihovih tela", objasnila je.

Dodala je da se u 2019. godini ženi sudi na osnovu njihovih tela.

"Pogledajte na internetu dvominutni isečak mog golog predavanja i videćete komentare da sam glupa jer sam gola", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

92 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: