Policija na tragu napadačima na holivudskog glumca FOTO

Čikago policija je izgleda identifikovala dva napadača na holivudskog glumca Džosija Smouleta i nada se da će ovaj slučaj uskoro biti "zatvoren".

Izvor: B92

Četvrtak, 31.01.2019.

12:18

Policija na tragu napadačima na holivudskog glumca FOTO
Foto: Getty

Smoulet je napadnut u noći između utorka i srede, a čikaška policija je objavila da je pregledala stotine sati snimaka sa sigurnosnih kamera iz centra grada u kojem se ovaj incident i dogodio.

Danas su objavili fotografiju na kojoj se vide dva osumnjičena napadača, iako još nisu pronašli snimak napada, prenosi britanski "Metro".

Antoni Guglielmi, šef čikaške policije, objavio je na Tviteru fotografiju na kojoj se vide navodni počinioci ovog dela i naveo da će oni uskoro biti pozvani u stanicu na ispitivanje. "Iako na video snimku nije zabeležen napad, detektivi žele da ispitaju sve pojedince koje su u to doba i na tom mestu snimile kamere", naveo je on.

Smoulet je rekao policiji da su ga u utorak oko dva sata posle ponoći dok je šetao pored obale reke, dva maskirana muškarca napala, uputivši mu rasističke i homofobne uvrede, a zatim ga pretukla, bacila "nepoznatu supstancu" na njega i stavila mu uže oko vrata.

Ovaj afroamerički 36-godišnji glumac, koji se deklariše kao homoseksualac, tumači ulogu Džamala Lajona u "Imperiji", a poznat je i po ulozi Riksa iz najnovijeg nastavka kultnog serijala Osmi putnik: Kovenant.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: