Poznata voditeljka upozorava na opaku bolest koju ima FOTO VIDEO

Voditeljka Debora Džejms (Deborah James) koja, pod imenom “Bouel Bejb” (Bowel Babe), na društvenim mrežama nastoji da podigne svest o raku debelog creva, objavila je niz fotografija kojima želi da dokaže da to što izgledate zdravo ne znači da jeste zdravi.

Izvor: B92

Petak, 18.01.2019.

20:32

Poznata voditeljka upozorava na opaku bolest koju ima FOTO VIDEO
Foto:YouTube/Screenshot

Debora (37) iz Londona radila je kao voditeljka na BBC-jevom Radiju 5, a pre tri godine dijagnostikovan joj je četvrti stadijum raka debelog creva. Otada na Instagramu dokumentuje svoju borbu sa bolešću.
View this post on Instagram

#10yearchallenge - nice to see I’ve matured.

A post shared by Deborah James (@bowelbabe) on

Inspirisana izazovom “10 Years Challenge”, na Instagramu je odlučila da objavi fotografije nastale neposredno pre nego što su doktori postavili dijagnozu koja joj je promenila život.
"Kad pogledam stare fotografije, volela bih da sam znala simptome. Želim da kažem da na svim fotografijama izgledam zdravo, ali u to vreme krvarila sam tokom velike nužde, bila sam stalno umorna i osetila sam promene u radu creva", napisala je poznata voditeljka.
Među fotografijama je i ona, nastala dva meseca pre dijagnoze, na kojoj je sa sestrom i bratom, ali i ona nastala nedelju dana pre na zabavi. Podelila je fotografiju na kojoj grli muža 24 sata pre nego što joj se život promenio, preneo je "San".
View this post on Instagram

It’s fair to say my #bestnine sums up the emotional roller coaster I’ve been on all year! Yes many moments are my “best” but most are hard times - where I’ve taken so much from the support I’ve received here on the gram. From briefly getting into remission, to the heartbreak of Rachael dying, to our #youmebigc podcast becoming award winning and topping the charts, to my Cancer coming back, sleeping through Christmas and simply just Dancing days away making memories with my babies! Even when times are tough - Dance, smile, raise a glass and ask for the prayers from an angel. For none of us know what lies ahead - and I most certainly could not have predicted this lot! But thanks for helping me through. X : #best9of2018

A post shared by Deborah James (@bowelbabe) on

"Na svima njima sam imala rak creva, uključujući i 6,5 centimetara veliki tumor u sebi", napisala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: