Reper upucan čak 8 puta, preminuo u bolnici

Reper Kevin Fret preminuo je juče u 25. godini u ranim jutarnjim satima u Portoriku. Na njega je za sada nepoznata osoba pucala dok se motorom vozio po San Huanu.

Izvor: B92

Petak, 11.01.2019.

13:53

Reper upucan čak 8 puta, preminuo u bolnici
Foto: Printscreen Youtube

Fret je preminuo u bolnici Rio Pideras, a policija još istražuje njegovo ubistvo. Gardijan prenosi da je pevač upucan čak osam puta. Ovo je drugo ubistvo od početka godine u Portoriku.

Kevin se inače otvoreno deklarisao kao homoseksualac.

Njegov menadžer Eduardo Rodrigez rekao je da je Kevin bio "umetnička duša" i "veliki sanjar".

"Ne postoje reči kojima bismo opisali kako se u ovom trenutku osećamo i koliko nam je bola nanela vest da Kevina više nema. Imao je još mnogo toga da pruži svetu", dodao je njegov menadžer.

Pevač se probio na latinoameričku pop scenu početkom prošle godine s pesmom "Soy Asi".

Govorio je da je uzor mnogim mladim homoseksualcima i lezbijkama.

"Nije me briga šta će ko da mi kaže. Ponašaću se kako ja želim - imaću plavu kosu, crne nokte, pokazivaću svoj stomak i svetlucaću od glave do pete ako želim. Zato sam ja uzor mladim homoseksualcima i lezbijkama. Gledaju me i kažu: 'Hej, ako može on, pa možemo i mi", govorio je Fret.

U junu prošle godine Fret je optužen za to da je jednog čoveka u Majamiju gađao flašom. Tvrdio je da se taj muškarac ponašao homofobično prema njemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: