Brak Bezosa okončan zbog preljube, a priča ima i drugu dimenziju

Najbogatiji čovek na svetu se razvodi zbog ove voditeljke, a novu dimenziju njihovoj priči daju i navodi o političkim motivima za osvetu.

Izvor: B92

Četvrtak, 10.01.2019.

18:00

Brak Bezosa okončan zbog preljube, a priča ima i drugu dimenziju
Foto: YouTube Screenshot

Vest o razvodu najbogatijeg čoveka na svetu i osnivača Amazona Džefa Bezosa odjeknula je juče pošto je on saopštio da se od supruge Mekenzi razvodi posle 25 godina i da ostaju prijatelji. Međutim, američki mediji ubrzo su objavili da je zvanično najbogatiji čovek na svetu u ljubavi sa Loren Sančez, bivšom TV voditeljkom.

Paralelno se pojavila informacija da je i brak Sančezove sa Patrikom Vicelom, agentom za talente i vlasnikom agencije WME, doživeo krah.

Časopis "Nešenal enkvajerer" (National Enquirer) objavio je ljubavne poruke koje su Bezos i Sančezova razmenjivali, a mediji su objavili da je Bezos izdao saopštenje o razvodu da bi preduhitrio upravo priču o ljubavnim porukama.

"Nešenal enjkvajerer" je objavio da su njihovi novinari pratili Bezosa i Sančez kroz pet država i prešli više od 40.000 milja. Pratili su ih u privatnim avionima, luksuznim limuzinama, romantičnim šetnjama, u hotelima sa pet zvezdica, intimnim večerama provedenim u skrivenim ljubavnim gnezdima.

On se s Loren sastajao tri puta nedeljno, vodio ju je na egzotična putovanja privatnim avionima u vrednosti od 65 miliona dolara. Naš fotograf ih je uhvatio kako rade "prljave stvari". Novu dimenziju ovoj priči daju i navodi o tome da je ceo slučaj politički motivisan.

Naime, Bezos koji je ujedno i vlasnik "Vašington posta", dugogodišnji je kritičar predsednika Trampa i njih dvoje su odavno u javnoj svađi.

U međuvremenu, Dejvid Peker, izvršni direktor matične kompanije "Nešenal enkvajerer", American Media Inc. (AMI), odavno je poznat kao Trampov saveznik, čak i pre nego što je ušao u politiku.

Bezos je juče objavio da se razvodi od supruge Mekenzi (48) posle 25 godina braka, a onda je pukla i vest o tome zbog čega zapravo razvode.

Bezosovi su odlučili da se razvedu posle 25 godina braka, imaju četvoro dece i bogatstvo od 137 milijardi dolara. Zajedno su zamislili i podigli Amazon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: