Proslavljeni fudbaler postaje reper, objavio prvu pesmu VIDEO

Holandski fudbaler Memfis Depaj, prvotimac francuskog Liona i reprezentacije Holandije, objavio je prvu solo rep pesmu pod nazivom “No Love”.

Izvor: N1

Nedelja, 30.12.2018.

21:50

Proslavljeni fudbaler postaje reper, objavio prvu pesmu VIDEO
Foto: Gettyimages

Ovaj talentovani fudbaler najavio je još pre nekoliko meseci da će snimiti pesmu, a taj plan se sada i ostvario.

Pesma je već počela da ostvaruje komercijalni uspeh, pošto je za svega tri dana od objave sakupila više od tri miliona pregleda na Jutjubu.

Memfis Depaj, rođen 1994. godine, jedan je od glavnih šrafova holandskog nacionalnog tima, kao i Olimpika iz Liona, kluba za koji trenutno nastupa.

Profesionalnu fudbalsku karijeru počeo je 2011. godine u holandskom PSV. Nakon četiri godine prelazi u Mančester Junajted u kome ostaje dve godine, a od 2017. godine je član tima iz Liona za koji je do sada zabeležio oko 70 nastupa i postigao 29 golova.

Dres nacionalne selekcije nosio je 44 puta i postigao je 13 golova za svoju zemlju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: