Isplivala biografija Megan Markl iz doba njene glumačke karijere

Slavne i neslavne trenutke iz prošlosti je teško sakriti kada postanete vojvotkinja od Saseksa i udate se za jednog od engleskih prinčeva. Zato je CV Megan privukao mnogo pažnje i otkrio mnoge skrivene talente supruge princa Harija.

Izvor: The Sun

Ponedeljak, 17.12.2018.

09:20

Isplivala biografija Megan Markl iz doba njene glumačke karijere
Foto: Gettyimages

Amerikanka je imala 24 godine kada je pisala CV. U svojoj biografiji ona otkriva da je visoka 167,5 cm i teška 51 kilogram.

Ona je navela da tečno govori španski i francuski jezik, dok engleski govori s tri naglaska – južnjačkim, argentinskim i francuskim. Zna da igra balet i stepuje, prenosi "San" (The Sun).

Međutim, mnoge je zaintrigirala činjenica da je vojvotkinja posebno talentovana za kik-boks.

Za razliku od njene biografije koja je objavljena sredinom maja, CV nekadašnje glumice je pokazao sve kvalitete koje poseduje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: