Vrata su mu zaglavila ruku kad je voz krenuo iz stanice VIDEO

Nakon što su mu vrata voza podzemne železnice prikleštila ruku, jedan muškarac iz Sidneja zamalo je završio na šinama ispod voza.

Izvor: B92

Sreda, 05.12.2018.

14:30

Vrata su mu zaglavila ruku kad je voz krenuo iz stanice VIDEO
Thinkstock / Ilustracija

Na video-snimku kamere za nadzor, koji je kompanija "Sidnej trejns" (Sydney Trains) postavila na svojoj stranici na Fejsbuku, vidi se čovek koji trči da uđe u voz čija se vrata zatvaraju pred polazak sa stanice.

U trenutku zatvaranja čovek stiže do voza i pokušava da spreči da se vrata zatvore pružajući ruku kroz njih, ali u tome, ipak, ne uspeva. Vrata se zatvaraju, voz kreće i povlači čoveka.

Čovek počinje da trči za vozom i u jednom trenutku pada na peron. Oslobađa ruku iz vrata i uspeva da se zadrži na peronu dok voz velikom brzinom protutnji na par centimetara od njega. Ovaj dramatični slučaj jedan je u nizu sličnih incidenata koji su se dogodili u sidnejskoj podzemnoj železnici u poslednjih godinu i po.

Za to vreme, teže ili lakše je povređeno 110 ljudi, od čega su u 41 slučaju bili zaglavljeni ekstremiteti putnika između vrata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: