Šta da radite kada vaš haski ne prihvata vaše dete? VIDEO

Gost emisije 150 minuta Prve televizije i ove srede bio je veterinar Vlada Terzin, koji je odgovarao na sve brojnija pitanja gledalaca.

Izvor: B92

Sreda, 28.11.2018.

16:15

Šta da radite kada vaš haski ne prihvata vaše dete? VIDEO
Thinkstock / Ilustracija

Pre nedelju dana emisija 150 minuta je uspela da udomi dva preslatka mešanca, jednu ženku i jednog mužjaka. Ženkicu Lili prihvatila je naša koleginica sa televizije O2 Aleksandra Stanišić, dok je mužjak, koji je dobio ime Bleki, postao novi ljubimac Luke Kostića sa Voždovca.

Sve veći broj gledalaca javlja se sa pitanjima za našeg veterinara.

Jedna gledateljka se javila sa pitanjem o šestogodišnjem haskiju njenog muža koji ju je jedva prihvatio, ali nikako ne prihvata njihovu 15-mesečnu ćerku. Pas pred devojčicom stalno reži i "kezi se". Veterinar kaže da su roditelji, zbog toga, opravdano "u strahu".

Osim ovoga, Vlada Terzin je odgovarao i na pitanja gde može da se nabavi majmun i koliko košta, kao i da li šar pei može da se drži napolju ili mora u kući.

Njegove odgovore možete čuti u snimku iz emisije.
U emisiji je bilo reči i o stalnoj akciji udomljavanja životinja, koju 150 minuta sprovodi svake srede.

Vlasnici kućnih ljubimaca kojima je potreban savet veterinara, kao i oni koji bi želeli da udome napuštenu kucu mogu se javiti Prvoj televiziji na imejl 150@prva.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: