Nekada je bio seks-simbol, a sada mu društvo pravi samo on FOTO

Holivudski glumac Miki Rork (Mickey Rourke) obožava svog psa, rase pomeranac, a nedavno je snimljen kako sa njim ruča u jednom restoranu. To ne bi bilo čudno, jer mnogi restorani dozvoljavaju da psi borave u njihovim prostorijama, da njegov četvoronožni prijatelj nije sedeo na stolici za bebe. I to nije sve.

Izvor: B92

Četvrtak, 15.11.2018.

15:09

Default images

Glumac je psa, kojeg je nazvao Broj 1 (Number 1) čak hranio kašikom. Fotografiju kako hrani svog psa Rork je objavio na svom profilu na Instagramu, a snimljena je u jednom restoranu u Los Anđelesu.

Rork (66) je izazvao veliku pažnju prisutnih, pogotovo jer je na restoranu stajao i znak da psima nije dopušten ulazak, piše Dejli mejl.

Iako su za ovom filmskom zvezdom uzdisale pripadnice lepšeg pola, Rork se poslednjih godina neverovatno promenio, odnosno gotovo izobličio brojnim estetskim operacijama. Ni ono što je obukao nije bilo dostojno jedne zvezde.
Miki Rurk / Foto: Getty
Na sebi je imao trenerku koju je upotpunio "Luj Viton" torbicom, a korisnici društvenih mreža komentarisali su i njegov neuredan izgled. Među komentarima je bilo i onih da zbog brojnih operacija Rork više nije seks-simbol kakv je nekada bio.

Rork je tokom dugogodišnje karijere ostvario brojne uloge, a zahvaljujući filmu "Devet i po nedelja" postao je seks-simbol. Veliki je ljubitelj pasa, a ispričao je kako je pre nekoliko godina bio u depresiji i da ga je čak njegov pas zaustavio u nameri da počini samoubistvo.
Foto: Getty
Foto: Getty

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: