Izbor za mis bumbum: Obračun zbog optužbi za 'lažnu' pozadinu VIDEO

Popularno takmičenje za najlepšu zadnjicu Brazila “Miss Bumbum” obeležile su nesvakidašnje scene svađe, koja je pretila da se završi fizičkim obračunom.

Izvor: B92

Sreda, 07.11.2018.

19:43

Izbor za mis bumbum: Obračun zbog optužbi za 'lažnu' pozadinu VIDEO
Foto: Youtube Printscreen

Nakon što je pobednica Elen Santana izašla na scenu, gde joj je dodeljena lenta, a potom se čuo gromoglasan aplauz iz publike, nezadovoljna takmičarka Alina Uva se popela na binu i skinula lentu pobednici, tvrdeći da pripada njoj.

Dvadesetsedmogodišnja Alina, čija zadnjica je za pet centimetara veća od pobedničke, navela je da je njena pozadina prirodna i da je glasanje namešteno.

Alina je iznela tvrdnje da se pobednica Elen Santana navodno podvrgla estetskom zahvatu, kao i da je njena zadnjica "sabotirana" na ovom izboru

"Uzela sam lentu jer sam ja jedina žena koja zaslužuje titulu. Imam prirodnu brazilsku zadnjicu i to mi niko ne može uzeti. Tri žene koje su dobile najviše glasova su prevara, njihove zadnjice su samo silikon, ovo je nepravda", uzvikivala je Alina.

Zanimljivo je da je upravo ona u prvoj fazi takmičenja dobila najviše glasova po oceni javnosti. Ipak, posle sukoba, bila je prinuđena da vrati lentu.

"Uzela je moju lentu, ali titulu ne može nikad. Radila sam naporno kako bih zaslužila titulu jer je moja zadnjca najčvršća. Kako biste pobedili morate da znate da gubite. Da sam izgubila, prihvatila bih to dostojanstveno za razliku od nje", ispričala je za lokalne medije. .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: