Legendarni roker postao sveštenik

Frontmen grupe Aerosmith, 70-godišnji Stiven Tajler pohvalio se da je postao sveštenik Univerzalne životne crkve, a to znači da će ubuduće moći da venčava parove u Americi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.11.2018.

20:54

Legendarni roker postao sveštenik
Foto: Getty

Vođa "Aerosmita" Stiven Tajler je pohađao kurs na internetu koji organizuje Univerzalna životna crkva, online crkvena zajednica koja nudi “mogućnost zaređivanja za ljude različitih kultura, veroispovesti i uverenja”.

Kurs je platio 80 dolara, a nakon uspešnog pohađanja i dobijenog seritifikata roker je dobio status sveštenika i dozvolu da venčava parove. Minimalna cena njegovih uslova, kako piše TMZ, jeste 200 hiljada dolara.
Guliver Photo cover
Nakon što je prošlog vikenda pomogao da razmene zavete njegov sin i njegova verenica, Tajler želi da nudi usluge i drugima, a prvo je krenuo od svojih kolega.

Tako se odmah ponudio da venča pevača Džustina Bibera i manekenku Hajli Boldvin koji su se venčali samo u opštini u Njujorku, ali ne i u crkvi.

"Džastine, treba da se venčaš, a ja sam pravi čovek za to", poručio je Stiven, dodavši da je i bubnjar bubnjar Mik Flitvud nedavno postao sveštenik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: