Na Kesićev način: Odgovori Vučića na kosovsko pitanje VIDEO

Mogli ste da se zabavite uz novu epizodu "24 minuta sa Zoranom Kesićem" u subotu uveče, a ukoliko ste propustili njegove aktuelne priče i atraktivne goste, pogledajte na našem sajtu.

Izvor: B92

Nedelja, 04.11.2018.

15:51

Default images

U novoj 151. epizodi Zoran Kesić je komentarisao najskuplju srpsku reč - Kosovo ili, kako kaže, to su sad tri najskuplje reči "plan za Kosovo".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na konferenciji za novinare rekao da je plan izneo u Briselu i Prištini, a kako Kesić komentariše takav odgovor pogledajte u video prilogu iznad teksta.

U poslednjoj emisiji ugostio je legendarnu pevačicu Biseru Veletanlić, koja je najavila novi koncert i objasnila zašto voli fudbal i navija za Barselonu.
Koncert u Kombank dvorani 17. novembra sa Gabi Novak, Vasilom Hadžimanovim i Matijom Dedićem drugi je ove godine u Beogradu, a u ponedeljak (5. novembra) u istom sastavu nastupiće u Zagrebu.

"Narodi su spojeni, pravi ljudi su spojeni, oni koji nisu pravi ni ne treba da se spajaju", rekla je Bisera na temu odnosa Srbije i Hrvatske. Govorila je i o svom sedmogodišnjem životu u Nemačkoj, ali i u šaljivom tonu o lavirintu u centru Beograda i drugim novogodišnjim ukrasima.

Pisac Vladimir Tabašević u ovoj epizodi predstavio je svoj novi roman "Zabluda svetog Sebastijana", koji, kako je naveo, govori o tome da su sve "jasne pozicije u životu, zapravo zablude", a svirao je bend Turisti.

Pogledajte i taj prilog.

Epizode "24 minuta sa Zoranom Kesićem" koje ste propustili ili želite ponovo da pogledate moći ćete da nađete na sajtu TV O2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: