Uznemirujuće fotografije - "Ubio sam celu porodicu pavijana"

Član Komisije za ribarstvo i divljač u Ajdahu (SAD) Blejk Fišer zgrozio je javnost nakon što je podelio fotografije na kojima pozira s porodicom pavijana i drugih životinja koje je ubio tokom lova u Africi.

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 15.10.2018.

20:04

Default images

Fišer i njegova supruga su ubili najmanje 14 životinja u Namibiji sudeći prema fotografijama koje je poslao na 100 mejl adresa. Među ubijenim životinjama su i žirafa, leopard i antilope.

On je na kritike odgovorio da nije uradio ništa ilegalno, neetički ili nemoralno. Bviši član ove komisije Fred Trevi pozvao ga je da da ostavku.

Javnost je zgrožena i dovode u pitanje njegov sud i sposobnost da ostane član komisije jer se na fotografijama pored tela četiri mrtva pavijana smeje, dok se vidi krv na telu najmanjeg pavijana. Ubio ih je koristeći strele i luk.

"Ubio sam celu porodicu pavijana", napisao je Fišer u mejlu uz fotografiju koju je prosledio.

Fišer se trenutno nalazi u komisiji koja upravlja populacijom divljači kroz lovne i ribolovne propise. Ova pravila zahtevaju etičko ponašanje u lovu na divljač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

237 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: