Kira Najtli napala Kejt Midlton: "Samo ti skrivaj naš bol"

Glumica Kira Najtli je u eseju pod naslovom "Slabiji pol" napala vojvotkinju Kejt Midlton. Tvrdi kako Kejt predstavlja pogrešnu sliku o ženama u javnosti i pri tome misli na situaciju u kojoj je Kejt potpuno sređena izašla iz bolnice samo nekoliko sati nakon trećeg porođaja.

Izvor: Nedeljnik

Ponedeljak, 08.10.2018.

17:58

Kira Najtli napala Kejt Midlton:
Foto: Gettyimages

Njen esej je objavljen u zbirci "Feministkinje ne nose roze (i druge laži)".

"Izašla je iz bolnice samo sedam sati nakon porođaja, sa šminkom na licu i u visokim petama. Pokazala se onako kako je svet želeo da je vidi", napisala je glumica koja je svoju ćerku rodila dan pre nego što je Kejt rodila princezu Šarlot. Smeta joj što na ovaj način Kejt daje lažnu sliku u javnosti o ženama koje su se tek porodile.

"Samo ti skrivaj naš bol, naša razderana tela, grudi iz kojih curi mleko, podivljale hormone. Izgledaj predivno, budi doterana, ne pokazuj svoje bitke, Kejt. Sedam sati nakon što si se borila na život i smrt, sedam sati nakon što ti se telo raspolovilo i novi život je izašao iz tebe u krvi i vrisci. Ne pokazuj. Ne govori. Stoj tamo sa svojom kćerkicom i poziraj čoporu muških fotografa", oštra je bila glumica prema Kejt Midlton.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: