Fondacija holivudskog glumca gradila loše kuće, stanari prete tužbama

Fondacija glumca Breda Pita (Brad Pitt) suočava se sa tužbom zbog slabog kvaliteta kuća koje su izgradili u delu Nju Orleansa koji je bio pod najjačim udarima uragana Katarine.

Izvor: B92

Petak, 31.08.2018.

11:56

Fondacija holivudskog glumca gradila loše kuće, stanari prete tužbama
Foto: Gettyimages

Ron Ostin rekao je za lokalnu televiziju WWL da planira da podnese tužbu u ime stanovnika naselja protiv Pitove fondacije "Mejk it rajt" (Make It Right).

Ostin je rekao da su stanari prijavljivali "mučninu i glavobolju koja je povezana s pitanjima infrastrukture".

Napomenuo je da je Fondacija "davala brojna obećanja da će se vratiti i popraviti kuće koje su inicijalno prodali tim ljudima, ali ništa nije učinila”.

Izveštaji ne navode koliko ljudi bi se pridružilo tužbi. Više od 100 "zelenih" kuća Fondacije izgrađene su 2008. godine. Na zahtev televizijske stanice da se izjasne ovim povodom nisu odgovorili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: